Førjulskos

Nå nærmer det seg jul med stormskritt, men vi er langt fra klare ennå. Jeg tilbrakte hele forrige uke på Sharepoint Bootcamp, og var bare hjemom for å sove. Så denne helgen var det store planer for å ting og tang på plass til jul. I går var vi på storshopping på Gulskogensenteret. Vi var veldig flinke og fikk kjøpt inn alle gavene som skal sendes land og strand rundt. Jeg fikk pakket inn og sortert alle gavene i går kveld, det gjennstår bare noen små detaljer før Bergenspakken er klar. De andre har blitt sendt, sammen med julekorta i dag. Vel blåst ! Til onsdag skal jeg på shopping med mammsen, men da er det bare noen små ting som skal kjøpes inn, da blir det sikkert tid til litt kafekos og avslapping :)

Idag har vi hatt litt førjulskos i heimen, etter den hektiske dagen igår.
Dagen startet med bakst av lussekatter, hvetebrød og pepperkaker.
Forkledene er klare til bruk !




To  blide jenter som er klare til bakst ! 


Resultatet ble ganske så godt, lussekattene har vi prøvesmakt i dag, mens resten må vente til jul ;)





Så til litt av julestemning i huset, julepynten er egentlig plassert i esker enn så lenge, men noe har vi fått på plass slik at det er pittelitt koselig her:


Adventstaken, endelig helt klar 3.søndag i advent !

Adventslyset ble kjøpt inn litt sent, så i dag har det brent hele dagen i håp at vi snart kommer til rett dag.

Pakkekalenderen til jentene, den er nesten ferdig med gaver :)

Vinduslysene fra IKEA som vi er veldig glade i. Jentene har lagt ut juletreteppet, så da venter de vel på et juletre mon tro ? Håper vi får hugget et neste helg !

En superfin blomsteroppsatts som vi fikk etter et vennebesøk forrige helg.

Kommentarer

Populære innlegg