tirsdag 25. januar 2011

Nyttårstrøtte

Her i familien sliter vi litt med å komme i rutiene etter late dager i jule- og nyttårshelgen.... Værst er det vel for mor selv som hver mandag har hatt store planer om:
 • stå opp tidlig
 • være ferdig dusjet før barna står opp
 • spise frokost hjemme (ikke i bilen, eller på kontoret)
 • legge frem klær til barna kvelden før
 • pakke sekkene klare
Men for tredje uke på rad har jeg gått på en smell på nesten alle punktene allerede på mandag ;) Det er er jo bare så digg å sette klokka på slumre både 1.....2......3 og 4 ganger.  
Og når man i tillegg har fått besøk i sengen av dette sovende og kosende vesenet er det jo ikke lett å ta seg selv i nakken .... (godt man har noe å skylde på) :

Trøtt

Men i går fortaltes det på radioen at den tredje mandagen i januar visstnok var årets værste mandag når det kom til tretthet og depresjon. Så da trøster jeg med at nå går det mot lysere tider, og neste mandag da har jeg stått opp tidlig, dusjet, spist og pakket sekker i god tid før de to minste (og muligens det eneste mannlige innslaget i familien) har stått opp !

Ha en fin fin uke !

3 kommentarer:

 1. Ha ha, nå ler jeg! Dette kunne jo vært hentet rett fra Lerkeveien også! og det med den tredje mandagen i januar stemte veldig godt for meg i 2011:) men nå er vi på tipp topp igjen (godt det går fort over) Har du lagt frem klær i kveld da? Jeg går en tur (og en ekstra runde) til butikken nå og overalter klærne til Jimmy, han har tross alt vært ute i skiløypene noen timer allerede i keveld:)
  God kveld og fortsatt fin fin uke!

  Jeanette

  SvarSlett
 2. .... kan se ut som om det ikke blir lagt frem noen klær i kveld heller. Sitter her med pc og Greys... også er jeg trøtt ;)

  SvarSlett
 3. Muligens det eneste mannlige innslaget i familien? hehe....

  SvarSlett