søndag 23. juni 2013

Java på sin første hyttetur !


Den nye sjefen på Nipeto !
 I helgen var vi på hytta med Java for første gang ! Vi dro oppover ganske tidlig på lørdagsmorgen/formiddag. Java var veldig urolig i bilen og like før Kongsberg kjente Andrine en eim av bæsjelukt - da vi stoppet på første bensinstasjon viste det seg at hun både hadde bæsjet og kastet opp :( Ikke så rart at hun var litt urolig. Resten av turen gikk fint, litt piping var det jo, men når vi kom frem viste det seg at hun hadde kastet opp enda en gang.....

Turen bort til hytta, ca 500 meter, gikk fint - det var masse å snuse på !!!!

Etter litt avslapping på hytta, tok vi oss en liten tur til vannet - hun liker å gå på tur ! Er også flink til å gå sammen med oss, hun fikk gå løs hele tiden.
Natten gikk også bra - hun sov helt til ca klokken 0500 og etter en liten luftetur la hun seg pent i buret og sov til 0730 ! Fjell-luft gjør visst underverker for søvnen !

I dag gikk vi en litt lenger tur, og hadde med oss en sekk for sikkerhetsskyld - men Java koste seg og løp og svinset hele veien.


Heldigvis gikk bilturen hjem mye bedre - Java var mye roligere. Vi kjørte i ett hele veien (1t20m) - heldigvis ikke noe oppkast denne gangen !
God St.Hans !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar