torsdag 13. juni 2013

Uke 2 med Java

Nå har Java bodd hos oss i snart 2 uker allerede. Og hun har blitt ganske husvarm :)
Forrige helg var Andrine og Line-Susanne på Lillehammer og løp Birkebeinerløpet, mens de tre andre var hjemme alene. Pga litt logistikkutfordringer på fredag måtte Java være alene en times tid for første gang, og det hadde gått fint :) På fredagskveld måtte mormor og morfar trå til som hundepassere, morfar måtte til og med sove over ;) 
Nettene er fortsatt en liten greie - Java liker å være i nærheten, så i gangen utenfor soverommet er litt for langt unna til og med med åpen dør. Derfor har vi denne uken droppet buret og heller latt henne sove inne hos oss i sengen sin. De siste dagene har hun sovet helt til det har stått 5 et eller annet på klokka :). 
Spising går fint, nå er hun ikke lenger redd for matskålen sin heller slik hun var litt i starten. Hun liker best foret når det ikke er så bløtet opp, så det har vi sluttet med. 
Bilkjøringen og går det fremover med, hun piper fortsatt, men har iallefall sluttet å HYLE ;) 
Ellers biter og biter og biter hun, spesielt får jentene merke det når de står opp på morran. Bortsett fra det er hun rolig valp, og veldig lettlært. Kommandoen SITT går som en lek, det er litt være med NEI, AU! og SLIPP ;) 
Vi koser oss med det vi synes er verdens søteste hund ;) 

Litt furten for å ikke bli tatt med på tur:

Siden buret i bilen er litt pyton er det jo lov å prøve seg med andre løsninger ;) 

Pappsen forlot skoene ;) 

Med mamma på hjemmekontor. 

Collage fra dag 1Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar